Μενού
Ο Σκαραβαίος - Alpha
Ο Σκαραβαίος - Alpha | Alpha - YouTube
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (4/2) η σειρά «Ο Σκαραβαίος» με τον Γιάννη Τσορτέκη έχοντας να αντιμετωπίσει δύο «δυνατά» χαρτιά της prime time ζώνης, την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Famagusta», αλλά και το Survivor του ΣΚΑΪ. 

Ο «Σκαραβαίος», στην παρθενική του εμφάνιση στη βραδινή ζώνη, βρέθηκε στην τρίτη θέση της τηλεθέασης και στις δύο κατηγορίες κοινού, αλλά σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα αφού αν μη τι άλλο η φετινή σεζόν έχει πολλές ανατροπές στην τηλεθέαση. 

Αναλυτικότερα στο δυναμικό κοινό πρώτο ήρθε το «Famagusta» με μέσο όρο 17,7%, δεύτερο το Survivor με 17,2% και τρίτος ο «Σκαραβαίος» με 9,6%. Η σειρά «Στα Σύνορα» βρέθηκε στην τέταρτη θέση με ποσοστό 8,6% και στην πέμπτη θέση το «Μουσικό Κουτί» με 2,8%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο πρώτο ήταν και πάλι το «Famagusta» με μέσο όρο 24,3%, δεύτερο το Survivor με 19,7%, τρίτος ο «Σκαραβαίος» με 10,1%, τέταρτη η σειρά του Star «Στα Σύνορα» με 7,8% και πέμπτο το Μουσικό Κουτί  με μέσο όρο 3,4%.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA