Ο Γιώργος Θαναηλάκης θέλησε να πάρει αποστάσεις από την παίκτρια του τελευταίου επεισοδίου στο Deal.
Η παίκτρια είχε έρθει αρκετά κοντά με τον παρουσιαστή να της λέει: «Να σου πω να αλλάξουμε; Έχεις έρθει πολύ δεξιά. Να πάω εγώ από εδώ αν είναι;»
«Εσύ ξέρεις τα προφίλ σου. Σιγά - σιγά θα το πάμε αργά. Έρχομαι πολύ κοντά ε; Νιώθεις αμηχανία;» αναρωτήθηκε εκείνη.
Δείτε επίσης: Επιστήμονες ανακάλυψαν «χαμένη πόλη» στον Ατλαντικό που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ο Γιώργος Θαναηλάκης συνέχισε με... επική απάντηση: «Μια ανασφάλεια! Όχι για τη γυναίκα μου, για τον φίλο σου. Μην μας κυνηγάει κιόλας».
Η νεαρή παίκτρια τον καθησύχασε λέγοντάς του πως ο σύντροφός της τον αγαπά.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.