Η σειρά «Ο Τιμωρός», με τις καταιγιστικές εξελίξεις, που μας ταξιδεύει στο εξωτικό Μαρόκο, με το υπέροχο καστ και τις δυνατές ερμηνείες συγκέντρωσε εκατοντάδες θετικά σχόλια στο Χ κατά την πρεμιέρα της. Το #timoros βρέθηκε πρώτο στη θέση των trends του Χ.
Για τη «γρήγορη πλοκή» και την «ωραία στημένη ιστορία», για την «άρτια» σκηνοθεσία, για τις «υπέροχες εικόνες από το Μαρόκο» που δίνουν «χίλιες και μια νύχτες αίσθηση στη σειρά».
Διαβάστε ακόμη: Ο Τιμωρός: Οι ηθοποιοί που παίζουν στη σειρά του Alpha
Και φυσικά για τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και τα υψηλά παραγωγικά στάνταρντς. Ο Δημήτρης Λάλος και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης χειροκροτήθηκαν από τηλεοπτικό κοινό για τις ερμηνείες τους.
Από τον σχολιασμό δεν έλειψαν και οι αναφορές στον Αλέξανδρο Σταύρου και την τηλεοπτική επιστροφή του.
Διαβάστε ακόμη: Grand Hotel: Η χημεία των Κουκουράκη - Χάσκα που κέρδισε το κοινό και η σκηνή που μονοπώλησε τα σχόλια στο Twitter
«Δοξάζω Αλέξανδρο Σταύρου», «Πόσο λείπει ο Σταύρου από την τηλεόραση», «Και μόνο ένα πλάνο του Αλεξάνδρου Σταύρου αρκεί για να φέρει την αίγλη της παλιάς ελληνικής τηλεόρασης» ήταν μερικά από τα πολλά tweets για τον ηθοποιό.
Στο διπλό επεισόδιο παρουσιάστηκε το πώς ξεκίνησαν όλα, το «γιατί», η αιτία, η άκρη του νήματος της αδικίας και της προδοσίας, μέσα από γρήγορες εξελίξεις και συναρπαστική πλοκή.
Ο Τιμωρός: Αποθεωτικά τα σχόλια στο Twitter











Διαβάστε επίσης
Κάτια Αναγνωστοπούλου: Ποια είναι η νέα δικηγόρος του Deal
Το ερωτηματικό για τον Μάρκο Σεφερλή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ
Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση στον Τροχό της Τύχης: «Το έχω λύσει»
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.