Μενού
Οδός Ζαρίφη 2: Η Κατερίνα Ζαρίφη και η ομάδα της
Οδός Ζαρίφη 2: Η Κατερίνα Ζαρίφη και η ομάδα της | Open - Facebook
  • Α-
  • Α+

Χαμόγελα αισιοδοξίας στο Open μετά την πρεμιέρα της νέας μεσημεριανής εκπομπής του Open «Οδός Ζαρίφη 2» με τους Κατερίνα Ζαρίφη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, Άννα Ζηρδέλη και Αντώνη Παπαηλία.

Στην πρεμιέρα της η εκπομπή σημείωσε ικανοποιητικότατα νούμερα τηλεθέασης τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό 18 – 54 και συγκεκριμένα 9% και 7% αντίστοιχα.

Αν και το περιεχόμενο επιδέχεται πολλές βελτιώσεις και κάποιες στήλες κρίθηκαν υπερβολικές, στο κανάλι υπάρχει ικανοποίηση τόσο για ποσοστά τηλεθέασης όσο και για το γενικό περιεχόμενο της εκπομπής.

Το «Οδός Ζαρίφη 2» θα ενισχυθεί  με την παρουσία πολλών καλεσμένων τις επόμενες μέρες. Κρούση μεταξύ άλλων έχει γίνει στο Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Είχε προσκληθεί, μάλιστα, στην πρώτη εκπομπή, ωστόσο επειδή ο αρχικός προγραμματισμός της πρεμιέρας ήταν πολύ κοντά στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών η επίσκεψη μετατίθεται γι’ αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Ζαρίφη δεν αφήνει και το κομμάτι της Ελληνικής μυθοπλασίας, καθώς όποτε και αν επιστρέψει στη μικρή οθόνη το δίδυμο Ρέππας – Παπαθανασίου μια νέα συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA