Μενού
Μονομάχος
Λάθος απαντήσεις στον Μονομάχο | Glomex - @ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Η Ευγενία ήταν η σημερινή παίκτρια στον «Μονομάχο» του ΣΚΑΪ με τον Χρήστο Φερεντίνο, ωστόσο αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν ότι πάρα πολλοί παίκτες δεν βρήκαν τη σωστή απάντηση στην ερώτηση.

Ειδικοτερα, η ερώτηση στον Μονομάχο ήταν: «Ποιο όργανο του ανθρώπινου σώματος παράγει τη χολή» με τις τρεις απαντήσεις να είναι οι εξής: το ήπαρ, το πάγκρεας και ο σπλήνας.

Η Ευγενία παραδέχθηκε πως δεν ήξερε την απάντηση και άμεσα προσπάθησε να αποκλείσει το ήπαρ και το πάγκρεας, αλλά τελικά επέλεξε τη «βοήθεια μπόνους», απευθυνόμενη στον γιατρό του παιχνιδιού, τον Δημήτρη.

Ο παίκτης 64 και ο παίκτης 39 στον Μονομάχο, και οι δύο γιατροί, είπαν πως είναι το ήπαρ για το οποίο επιβεβαιώθηκαν. Ωστόσο, 70 παίκτες επέλεξαν τη λάθος απάντηση, αριθμός ρεκόρ για το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ.

«Είναι το μεγαλύτερο νούμερο λανθασμένων απαντήσεων» ανέφερε ο Χρήστος Φερεντίνος και η Ευγενία κατάφερε να κατακτήσει 7.300 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA