Μενού
konstantinos-argyros
Κωνσταντίνος Αργυρός | NDP
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο (30/9) ο νέος κύκλος του Fame Story, το οποίο φέτος θα βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του Star με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και τους Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Light και Γιώργο Αρσενάκο στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.  

Ωστόσο, το Fame Story δεν είναι κάτι νέο για το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μιας και έχει μεγαλώσει «γενιές» τραγουδιστών,

Ας θυμηθούμε, λοιπόν, ποιοι ήταν εκείνοι που μας συστήθηκαν μέσα από τους τέσσερις προηγούμενους κύκλους που προβλήθηκαν από τον ΑΝΤ1 από το φθινόπωρο του 2002 μέχρι και το καλοκαίρι του 2006, ενώ ξεχώρισαν και στη συνέχεια. 

Κωνσταντίνος Αργυρός - Fame Story 3

Μπορεί να μην είχε φτάσει στην τελική τριάδα και να είχε αποχωρήσει νωρίτερα από το Fame Story 3 όπου συμμετείχε, όμως, αν μη τι άλλο ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει διαγράψει την πιο επιτυχημένη καριέρα από όλους όσους έχουν λάβει συμμετοχή στο Fame Story.

Μάλιστα, αν και η μεγάλη επιτυχία δεν ήρθε αμέσως μετά τη συμμετοχή του στη Μουσική Ακαδημία του ΑΝΤ1, ο ίδιος ήρθε για να «μείνει» αφού γεμίζει νυχτερινά κέντρα, τα τραγούδια του γίνονται αμέσως επιτυχίες, ενώ έχει κερδίσει και πολλά μουσικά βραβεία. 

Καλομοίρα - Fame Story 2

Η Καλομοίρα είχε κυριολεκτικά κλέψει την παράσταση στο Fame Story 2, ενώ μετά τη νίκη της, είχε κυκλοφορήσει άλμπουμ από τη δισκογραφική εταιρεία, Heaven του ΑΝΤ1, το οποίο έβγαλε αρκετές επιτυχίες, ενώ ακολούθησε και δεύτερο άλμπουμ. 

Βέβαια, αναμφισβήτητα το highlight της μουσικής της πορείας ήταν η εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2008 με το τραγούδι «Secret Combination», το οποίο κέρδισε την τρίτη θέση αν και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας είχε φλερτάρει αρκετές φορές με την κορυφή. 

Νίνο Ξυπολιτάς - Fame Story 1

Ο Νίνο είναι ίσως είναι ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του πρώτου Fame Story μετά την Άσπα Τσίνα. Μπορεί να αποχώρησε οικειοθελώς, αλλά οι τηλεθεάτριες τον είχαν λατρέψει με αποτέλεσμα να μην αργήσει να έρθει το συμβόλαιο με τη Heaven του ΑΝΤ1. 

Αρκετά τραγούδια ήδη από το πρώτο του άλμπουμ - αλλά και τα επόμενα - σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Σήμερα κάνει πλέον πιο επιλεκτικές εμφανίσεις, αλλά δεν έχει σταματήσει να γράφει τραγούδια, αφού, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, είναι ο μοναδικός τρόπος έκφρασής του.

Γιώργος Λιανός - Fame Story 3

Σίγουρα τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Λιανός έχει ταυτιστεί με το Survivor και το The Voice με την ιδιότητα του παρουσιαστή, όμως, ο ίδιος μας συστήθηκε το 2004 ως τραγουδιστής μέσα από το Fame Story 3 στο οποίο έφτασε μέχρι τον τελικό, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση

Στη συνέχεια κυκλοφορία δύο άλμπουμ από τη Heaven, ενώ παράλληλα ασχολούνταν με την παρουσίαση ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών, κάτι που τον κέρδισε, όπως φάνηκε στην πράξη, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Ελένη Χατζίδου - Fame Story 4

Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να μας καλημερίζει και να μας προσφέρει Breakfast@Star στην πρωινή ζώνη του Star, όμως, η Ελένη Χατζίδου μετρά πολλές επιτυχίες στο τραγούδι με πιο χαρακτηριστικές το «Χειρότερα» και τον «Δεν θα σε περιμένω».

Παράλληλα, έχει τραγουδήσει σε πολλά νυχτερινά κέντρα στο πλευρό μεγάλων ονομάτων και όλα ξεκίνησαν όταν μας συστήθηκε μέσα από το Fame Story 4, το οποίο παρουσίαζε η Σοφία Αλιμπέρτη. Νωρίτερα η Ελένη Χατζίδου είχε λάβει συμμετοχή στο Pop Stars του Mega και παραλίγο να γίνει μέλος των Hi-5.

Θάνος Πετρέλης - Fame Story 1

Αν και ήταν ήπιων τόνων, χαρακτηριστικό που συνήθως στα ριάλιτι δεν σε κρατάει μέσα στο παιχνίδι για πολύ καιρό, κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε στην περίπτωση του Θάνου Πετρέλη, ο οποίος ξεχώρισε και έφτασε στον τελικό, κέρδισε την τρίτη θέση και το κυριότερο, αμέσως ένα συμβόλαιο με τη Heaven.

Οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη και μάλιστα, διά χειρός Φοίβου, ενώ είναι ίσως από τους λίγους τραγουδιστές που βγήκαν από ριάλιτι και σχεδόν αμέσως έγιναν πρώτα ονόματα, γεμίζοντας νυχτερινα μαγαζιά σε μια εποχή που οι περισσότεροι επιστρατεύονταν ως «δεύτερα» ή «τρίτα» ονόματα στα μουσικά σχήματα των '00s.  

Ραλλία Χρηστίδου - Fame Story 2

Πολύ πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με την πολιτική και ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ η Ραλλία Χρηστίδου μας συστήθηκε μέσα από το Fame Story 2 στο οποίο έφτασε μέχρι τον τελικό. 

Μπορεί να έχασε το έπαθλο, αλλά κυκλοφόρησε με τη σειρά της άλμπουμ από τη Heaven, σημείωσε επιτυχία, ενώ ακολούθησε μια ξεχωριστή πορεία σε πιο «έντεχνα» μονοπάτια,όπως θα έλεγε κανείς με την ορολογία των '90s και '00s, συγκριτικά με τα υπόλοιπα παιδιά που βγήκαν γενικά από τα μουσικά τάλεντ σόου. Μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν ήταν πολύ εύκολο να μπει «ταμπέλα» σε όποιον συμμετείχε σε αυτά. 

Κώστας Καραφώτης - Fame Story 2

Από τους πλέον πολυσυζητημένους παίκτες του Fame Story, ο Κώστας Καραφώτης κέρδισε το κοινό του Fame Story 2 τόσο χάρη στη φωνή του όσο και χάρη στο love story με τη Μάρω Λύτρα

Το ντουέτο τους «Μίλα μου», επανεκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας που αγαπήθηκε στα '70s με τις φωνές των Δάκη - Χριστιάνας, σημείωσε τεράστια επιτυχία και ήταν η αρχή για τη μετέπειτα πορεία του Κώστα Καραφώτη στο τραγούδι μέχρι και σήμερα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA