Η Ματίνα Παγώνη ήταν καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και συζήτησε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη για τη νέα υποπαραλλαγή του κορονοϊού.
Η υποπαραλλαγή με το όνομα XEC έχει αρχίσει και εξαπλώνεται στην Ευρώπη και την Αμερική. Εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη Γερμανία και έχει εξαπλωθεί στην Ολλανδία και χώρες της δυτικής Ευρώπης και προκαλεί ανησυχία.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σχολίασε σχετικά: «Δυστυχώς απ’ ό,τι φαίνεται και απ’ ό,τι μας λέει η Γερμανία, φεύγει η Flirt και έρχεται η καινούργια. Αυτή λέγεται XEC».
«Σεξ; Σεξ λέγεται η παραλλαγή;» ρώτησε απορημένη η Ανθή Βούλγαρη, για να ακολουθήσει ένας απολαυστικός διάλογος μεταξύ τους.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.