Μενού
katerina-panagopoulou
Κατερίνα Παναγοπούλου | @katpanagopoulou
  • Α-
  • Α+

Αμήχανη στιγμή στο δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Κυριακής (1/10) ανάμεσα στην Κατερίνα Παναγοπούλου και τον Λεωνίδα Κακούρη. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Το Ναυάγιο» ήταν καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων προκειμένου να μιλήσει για την πρεμιέρα της σειράς, με τον ηθοποιό να κάνει ένα σχόλιο για την δυσάρεστη επικαιρότητα που εντείνεται μέρα με την ημέρα.

Ειδικότερα, ο Λεωνίδας Κακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Θα σας πω κάτι. Παρακολουθώ το δελτίο σας, εδώ και λίγη ώρα, προκειμένου να βγούμε στον αέρα και πραγματικά έχω μείνει άφωνος με όλα αυτά που συμβαίνουν γιατί όλες αυτές οι ειδήσεις, που μας είπατε, είναι όλες ιδέες για σενάριο. Πραγματικά. Σενάριο το οποίο ξεπερνάει και την μεγαλύτερη φαντασία του όποιου σεναριογράφου».

«Θέλω να πω ότι, βλέποντας όλες αυτές τις καταστροφές και τη δυστυχία που υπάρχει στον κόσμο μας, βλέποντας τις δυσκολίες και την παθογένεια του ελληνικού κράτους με όλα αυτά, με το στέγαστρο του Καλατράβα και με όλα αυτά που βλέπουμε αυτή τη στιγμή στις ειδήσεις νιώθω λίγο παράταιρος».

«Μέσα από τη μυθοπλασία όμως έχουμε ανάγκη λίγο να ξεφύγουμε και στη φαντασία και στην πραγματικότητα. Αυτό που θα δούμε στο Ναυάγιο είναι η αναπαράσταση αρχικά ενός πολύ ωραίου βιβλίου που έγραψε ο Σπύρος Πετρουλάκης, έδωσε δηλαδή το πρώτο πολύ καλό υλικό και στη συνέχεια το πήραν οι σεναριογράφοι μας, ο Γιώργος Κόκουβας και οι συνεργάτες του, για να φτιάξουν αυτή τη σειρά μυθοπλασίας η οποία, μέσα στις ιστορίες του βιβλίου, ενέταξε και άλλες ιστορίες. Όπως τα κλαδιά ενός δέντρου μεγαλώνουν και ανοίγουν καινούργια κλαδιά, έτσι λοιπόν και στο δικό μας σενάριο μπήκαν κάποιες ιστορίες που δεν υπήρχαν στο βιβλίο» πρόσθεσε, στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κακούρης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.