Το μεγαλύτερο τζακ ποτ στην ιστορία του The Chase κέρδισαν διαγωνιζόμενοι στο γνωστό τηλεπαιχνίδι.
Το φινάλε του χθεσινού (5/9) επεισοδίου ήταν συγκλονιστικό, καθώς δύο επίδοξοι κουίζερ από τη Βρετανία, η Κάρεν και ο Ίαν, έφτασαν στον τελικό γύρο για να αντιμετωπίσουν τον Paul Sinha ή αλλιώς The Sinnerman.
Το διακύβευμα ήταν το τεράστιο ποσό των 100.000 λιρών, που σημαίνει ότι κάθε παίκτης θα έπαιρνε 50.000 λίρες ο καθένας αν κέρδιζε, δηλαδή το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία του The Chase, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Sun».
Το ζευγάρι κατάφερε να απαντήσει σωστά σε πολλές ερωτήσεις, ο chaser στάθηκε άτυχος σε κάποια σημεία, με αποτέλεσμα η Κάρεν και ο Ίαν να φύγουν με 50.000 λίρες έκαστος.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.