Στο σημερινό επεισόδιο του «The Chase» ο Νίκος απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις - ακόμα και τις πιο δύσκολες, συγκεντρώνοντας συνολικά 2.700 ευρώ - εκτός από μία, η οποία ήταν και η πιο εύκολη.
«Το Χριστός Ανέστη ψάλλεται το Μεγάλο Σάββατο ή τη Μεγάλη Παρασκευή;», ρώτησε η Μαρία Μπεκατώρου τον παίκτη με εκείνον να απαντά «πάσο».
«Μία ερώτηση έκανες λάθος, το πότε ψάλλεται το Χριστός Ανέστη», σχολίασε η Μαρία Μπεκατώρου στο τέλος του γύρου.
Σε εκείνο το σημείο ο Νίκος ξέσπασε σε γέλια και εξήγησε πως «ήταν λόγω άγχους».
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.