Μόλις δύο δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Χριστίνα, η σημερινή (8/5) παίκτρια στον Τροχό της Τύχης του Star, για να λύσει τον τελικό γρίφο όπου δοκιμάστηκε στην κατηγορία των «αντιθέτων».
Έχοντας από τον προηγούμενο γύρο τα εξής γράμματα: «λ», «π», «σ», «τ», «α» και επιλέγοντας τα «μ», «ν», «κ», «ρ» και «ο», η παίκτρια στον Τροχό της Τύχης δεν κατάφερε να δυσκολευτεί στον γρίφο.
Με τα περισσότερα γράμματα να είναι στον τελικό γρίφο, η Χριστίνα κατάφερε να βρει τη λέξη που δεν ήταν άλλη από το «κατορθώνω, αποτυγχάνω», αποσπώντας το χειροκρότημα από το κοινό και τα εύσημα από τους συντελεστές του τηλεπαιχνιδιού.
Διαβάστε επίσης
Οι ηθοποιοί που έκαναν πραγματικό σεξ σε ταινίες - Οι πιο αμφιλεγόμενες σκηνές
Η φρικιαστική ιστορία της Μαρίας Παπαδάκη που σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε το εγγόνι της
Eurovision 2024: Διέρρευσε όλη η τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στο TikTok
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση για τις δηλώσεις, με βαριές ποινές να έπονται - Πότε ξεκινούν έλεγχοι
- Σε λίστα για μεταμόσχευση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ - Τι είναι η πνευμονική ίνωση;
- Αίγιο: Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος - Τα στοιχεία που τον «δείχνουν» ως τον δράστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.