Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «17 Κλωστές», ο Πάνος Βλάχος και ο Σωτήρης Τσαφούλιας έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. «Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα σήμερα, ελπίζω να μην τη λερώσετε» είπε αρχικά ο Πάνος Βλάχος με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν τι εννοεί με τη λέξη «λερώσετε».
«Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα! Εννοώ ότι έχετε την τάση να λερώνετε κάθε τι όμορφο. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε. Και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Αν θέλετε, δεν είναι υποχρεωτικό» απάντησε ο πρωταγωνιστής της σειράς «17 Κλωστές».
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day»
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Η τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη: Ο εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο και η σχέση με την οικογένεια
- «Ροντέο» με Κυρανάκη - Παπακωστοπούλου: «Δεν θα μιλήσω για τον μισθό μου - Προσβάλλετε γυναίκα»
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.