Μενού
The Chase: «Το Γεράκι» Πάνος Δημάκης
The Chase: «Το Γεράκι» Πάνος Δημάκης | Glomex
  • Α-
  • Α+

Το «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου κάνει για τρίτη χρονιά πιο συναρπαστικά τα απογεύματα των τηλεθεατών, οι οποίοι βλέπουν τις αναμετρήσεις των παικτών με τους chasers. 

Στην ομάδα των chasers είναι και φέτος ο Πάνος Δημάκης ή αλλιώς «Το Γεράκι», του οποίου η θέση στο The Chase μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί, αφού είναι επαγγελματίας παίκτης τηλεπαιχνιδιών, έχοντας κερδίσει μεγάλα χρηματικά ποσά

Μεγάλωσε στο Άστρος Κυνουρίας του νομού Αρκαδίας, αλλά τα τελευταία 25 χρόνια ζει στον Άλιμο. Έχει σπουδάσει Αγγλική φιλολογία, μιλάει συνολικά οκτώ γλώσσες, αφού τους έχει λατρεία, ενώ έχει φτιάξει και τη δική του γλώσσα. Είναι μεταφραστής σε λογοτεχνικά και οικονομικά κείμενα, ενώ είναι επιμελητής σε εκδοτικό οίκο.

Έχει γράψει τρία βιβλία, μεταξύ των οποίων το «Δεκαεπτά Κλωστές», το οποίο έχει ζητήσει η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου για να το κάνει σενάριο. Ακόμα του αρέσουν η γυμναστική, τα ταξίδια και η μουσική και μάλιστα, παίζει αρμόνιο και αλτικόρνο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA