Μενού
Maestro: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Maestro: Χριστόφορος Παπακαλιάτης | NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
  • Α-
  • Α+

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» κατά τη διάρκεια του press event για τον τρίτο κύκλο του «Maestro» και αποκάλυψε ποιος ηθοποιός του καστ είναι ο πιο γκρινιάρης, αλλά και πώς φέρεται ο ίδιος στα γυρίσματα.

«Ποτέ δεν περιμένεις και δεν είσαι σίγουρος για επιτυχία ή αποτυχία. Υπολογίζεις, βλέπεις, αισθάνεσαι και αντιλαμβάνεσαι κάποιες στιγμές αν κάτι αξίζει ή όχι», είπε αρχικά ο δημιουργός του Maestro. 

Όταν ρωτήθηκε για το ποιος ήταν ο πιο γκρινιάρης από όλο το καστ, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε: 

«Ποιος γκρινιάζει; Ο γκρινιάρης είναι ο Αντίνοος Αλμπάνης, όλη την ώρα. Τα πρώτα δύο λεπτά γιατί μετά όλη την ώρα αυτοσαρκάζεται γιατί έχει απίστευτο χιούμορ».

Τέλος, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ο ίδιος είναι «σπαστικός» στα γυρίσματα.

«Είμαι πολύ αυστηρός και σπαστικός την ώρα της δουλειάς. Όλοι περνούν πάρα πολύ καλά, εγώ όχι. Πάντα ψάχνω να βρω πώς θα φτιάξω ή πώς θα κάνω κάτι.

Είμαι πολύ συγκεντρωμένος, δεν καταλαβαίνω τίποτα», παραδέχτηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...