Μενού
Αντώνης Σρόιτερ
Αντώνης Σρόιτερ | NDP
  • Α-
  • Α+

Στον αστερισμό των συμβολαίων που λήγουν το φετινό καλοκαίρι τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία κινείται η Ελληνική τηλεόραση. Σε κάποιες περιπτώσεις το τοπίο ήδη ξεκαθαρίζει, σε άλλες θα υπάρχουν θρίλερ διαρκείας και η τελική έκβαση είναι βέβαιο πως θα φέρει καραμπόλες της τελευταίας στιγμής.

Το συμβόλαιο του Αντώνη Σρόιτερ με την τηλεόραση του Alpha λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς έδωσε μια πρώτη απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι με δηλώσεις που έκανε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του τηλεοπτικού σταθμού.

«Έχουμε ακόμα δρόμο για να συζητήσουμε το συμβόλαιό μου για του χρόνου. Δεν φεύγω από αυτήν την παρέα!», ανέφερε για την επικείμενη λήξη του συμβολαίου του, προσθέτοντας: «Αυτά που ήθελα να κάνω μετά από 15 χρόνια στον Αlpha τα έχω κάνει. Καλό είναι να εξελίσσεσαι. Συζητάμε κάποια πράγματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να τα συζητήσουμε πρώτα».

O Αντώνης Σρόιτερ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για διετή ανανέωση του συμβολαίου του με την τηλεόραση του Alpha και αυτό παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες δέχθηκε διερευνητικό τηλεφώνημα από άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Θα παραμείνει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και θα έχει και εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη ενημερωτική εκπομπή. Δεν είχε διευκρινιστεί ακόμη εάν θα είναι η «Αυτοψία» ή μια νέα ενημερωτική εκπομπή.

Ο Αντώνης Σρόιτερ εντάχθηκε στον Alpha το 2008 αρχικά ως σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων και από τον Μάρτιο του 2009 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Ήταν η πρώτη μεγάλη αλλαγή που έκανε τότε η νέα διοίκηση του Alpha, το οποίο είχε εξαγοραστεί από το RTL GROUP μετακινώντας, μάλιστα, την ώρα έναρξης του βραδινού δελτίου στις 19.00 για να «ανοίξει» το prime time, κίνηση που ακολούθησαν και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί στη συνέχεια.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.