Μενού
Κατερίνα Καινούργιου - Ανδρέας Μικρούτσικος
Κατερίνα Καινούργιου - Ανδρέας Μικρούτσικος
  • Α-
  • Α+

Η έναρξη της φετινής Μεγάλης Εβδομάδας όσον αφορά στη μικρή οθόνη δεν συνοδεύθηκε από αισθήματα αγάπης, ταπεινοφροσύνης και συγχώρεσης. Μάλλον το αντίθετο. Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας επισημοποιήθηκε το τηλεοπτικό διαζύγιο Ανδρέα Μικρούτσικου και Κατερίνας Καινούργιου με την παρουσιάστρια για πρώτη φορά να εκφράζεται με αιχμηρά σχόλια για τον πρώην συνεργάτη της.

Το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν η συνέντευξη Μικρούτσικου στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Κώστα Τσουρού στο Mega και στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος "καβαλάρης" της αυτοαναφορικότητας, αυτό της κάνει κακό. Η Κατερίνα συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που γράφουν στα social media για εκείνη. Η συνεργασία μου με την Κατερίνα Καινούργιου σταματάει φέτος το καλοκαίρι εκτός αν δεν με θέλουν άλλα κανάλια ή για λόγους βιοποριστικούς πρέπει να συνεχίσω εκεί».

Ακολούθησε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Ειλικρινά είμαι σε σοκ διότι δεν πίστευα, όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη, ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για μένα από δω και από κει. Τη στιγμή που τόσα χρόνια είμαστε μαζί και μου λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες».

Αργότερα ο Μικρούτσικος με μήνυμα του προς τον Γιώργο Λιάγκα ανέφερε ότι ολοκληρώθηκε ήδη η συνεργασία του με τη «Super Κατερίνα».

Το παρασκήνιο της ρήξης Καινούργιου - Μικρούτσικου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader το κλίμα μεταξύ των δύο παρουσιαστών ήταν ιδιαιτέρως βαρύ από την αρχή της σεζόν και επιδεινώθηκε ραγδαία στην πορεία με φόντο και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Πολλές φορές στελέχη της Barking Well Media από τον επικεφαλής των ψυχαγωγικών εκπομπών Θέμη Μάλλη έως και τον ίδιο τον Νίκο Κοκλώνη αναγκάστηκαν να παρέμβουν με πυροσβεστικό ρόλο για να πέσουν οι τόνοι.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέχρι το τέλος της σεζόν συνεχίζει στην Barking Well Media ενώ είναι βέβαιο πως από την επόμενη σεζόν έρχονται ριζικές αλλαγές στη «Super Κατερίνα». Μόνος βέβαιος αυτή τη στιγμή όσον αφορά στο πάνελ είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, όλες οι άλλες θέσεις θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση.

Υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο επιστροφής του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή ενώ θα υπάρξουν και περιεχομενικές αλλαγές. Ήδη πάντως η ομάδα της εκπομπής ενισχύεται με δημοσιογράφους της εκπομπής «Mega Καλημέρα» των οποίων οι συμβάσεις έληξαν.

Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι κρίσιμη για την Κατερίνα Καινούργιου καθότι μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου της με την τηλεόραση του Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA