Μενού
marinakis
Παύλος Μαρινάκης | Ant1
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου, ο Παύλος Μαρινάκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την ενασχόλησή του με την πολιτική, αλλά και για την περιπέτεια της υγείας του.

«Η νόσος του Crohn είναι μία φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, σοβαρή νόσος, αυτοάνοση. Όπου μπορώ να πω δυο πράγματα για αυτό, για μένα είναι σημαντικό. Είναι από αυτά που σου αλλάζουν τη ζωή. Δημιουργείται κατά 99 τοις εκατό από το άγχος, υπάρχει χρόνια μέσα σου. Η ιστορία ξεκινάει πολλά χρόνια πριν, η διάγνωση έγινε όταν ήμουν Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, περίπου 2 χρόνια πριν. Κολλάει η γυναίκα μου κορονοϊό και ενώ εγώ βγαίνω αρνητικός στα τεστ, είχα έναν πυρετό κάθε απόγευμα», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε:

«Έχουμε ξεκινήσει τις περιοδείες, γυρίζω σπίτι το βράδυ 37,5 πυρετός, το βράδυ έπεφτε. Προφανώς έπρεπε να ξεκινήσω άλλες εξετάσεις, αίματος, αξονικές, μαγνητικές, με τον φόβο να είναι κάτι άλλο, κάποια κακοήθεια. Έκανα την ενδοσκόπηση, βγαίνουν τα αποτελέσματα, πηγαίνω στο γραφείο του γιατρού και μου ανακοινώνει ότι έχω Νόσο του Crohn. Του λέω: τέλεια. Σχεδόν χάρηκα. Ο γιατρός τα έχασε. Μου λέει: είναι κάτι σοβαρό, το έχεις πάρει πολύ χαλαρά, μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Του έκανα μία ερώτηση: θα πεθάνω; Μου λέει: όχι αλλά θα πρέπει να προσαρμόσεις τη ζωή σου».

Τέλος, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε: «Κατά καιρούς υποτιμούσα συμπτώματα και φοβόμουν να κάνω εξετάσεις. Αν είχα κάνει εξετάσεις 2, 3 ή 5 χρόνια νωρίτερα, ίσως τώρα χρειαζόταν πιο ήπια θεραπεία. Το σημαντικό είναι ότι πάει καλά η θεραπεία, χρωστάω πολλά στους γιατρούς και στη γυναίκα μου για τη στήριξη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA