Μενού
pes-ti-lexi
Πες τη λέξη | @ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Ένα βήμα πριν κερδίσει 154.500 ευρώ από το τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ «Πες τη λέξη» βρέθηκε ο Λευτέρης αλλά έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για μια λέξη! 

Ο Λευτέρης βρέθηκε στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, «Πες τη λέξη» που παρουσιάζει ο Γιώργος Καραμίχος και έφτασε μέχρι την τελευταία δοκιμασία έχοντας στη διάθεση του 143 δευτερόλεπτα για να διεκδικήσει 154.500 ευρώ.

«Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω με τα χρήματα αν κερδίσω απόψε. Σίγουρα οι υποχρεώσεις και το μέλλον του παιδιού μου θα είναι το κριτήριο για την αξιοποίηση αυτών των χρημάτων. Τα ταξίδια είναι κάτι το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ, θέλω να περάσω αυτή την αγάπη και στην κόρη μου οπότε μεγάλο μέρος θα κατευθυνθεί προς ένα ταξίδι» εξομολογήθηκε ο Λευτέρης λίγο πριν ο Γιώργος Καραμίχος δώσει το σήμα έναρξης για τον τελευταίο γύρο ερωτήσεων.

Ο Λευτέρης τα πήγε εξαιρετικά μέχρι… την τελευταία ερώτηση. Εκεί δηλαδή όπου το γράμμα «Ι» έμελλε να του στερήσει, δυστυχώς, το τεράστιο έπαθλο των 154.500 ευρώ.

«Ι… Ο Παύλος Κοντίδης είναι Κύπριος πρωταθλητής και αργυρός Ολυμπιονίκης σε αυτό το άθλημα» ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος, περιμένοντας απάντηση. Ο Λευτέρης απάντησε «ιστιοσανίδα» και όλοι πάγωσαν... 

«Ήμουν μεταξύ ιστιοπλοΐας και ιστιοσανίδας! 50 – 50 ήμουν» είπε ο Λευτέρης. Ο Γιώργος Καραμίχος και οι καλεσμένοι του δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη μεγάλη απογοήτευσή τους για την λάθος απάντηση. 

«Ο Παύλος Κοντίδης είναι Κύπριος πρωταθλητής και αργυρός Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα» είπε ο παρουσιαστής. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA