Μενού
kanakis
Αντώνης Κανάκης | Ant1
  • Α-
  • Α+

Μόλις μια μέρα πριν ο Αντώνης Κανάκης είχε μιλήσει για τη συμπλήρωση 27 ετών από τον θάνατο του Αντώνη Παραρά, του ενός από τους τρεις (μαζί και με τον Σωτήρη Καλυβάτση) νεαρούς τότε παρουσιαστές του θρυλικού «Comfuzio». Χθες Τρίτη ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» ξεκίνησε, εμφανώς συγκινημένος, με μια δυσάρεστη είδηση.

«Ειλικρινά, δεν έχω την όρεξη να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εδώ στο στούντιο, είστε έτοιμοι, το βλέπω και θα τη βγάλουμε την εκπομπή, ούτε εσάς από το σπίτι. Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά γιατί συμβαίνουν μερικά πράγματα ορισμένες φορές, τα οποία πραγματικά… τα χάνεις, δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένος:

«Χθες ήταν η μέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη Παραρά, που συμπληρώνονται 27 χρόνια από τον θάνατό του, και σήμερα, πριν λίγες ώρες, μάθαμε ότι ''έφυγε'' από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα», αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης.

«Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου – όλοι μας δηλαδή, γιατί αυτό συζητούσαμε – στην οικογένεια, στη μητέρα τους, την Αριάδνη… Αριάδνη, τι να σου πω; Πραγματικά, είσαι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θέλω να ξέρεις απλά ότι είσαι στη σκέψη μας», ανέφερε συγκλονισμένος ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής, Ράδιο Αρβύλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA