Με ένα ιδιαίτερο, όπως σε κάθε επεισόδιο, αντικείμενο πήγε η σημερινή (6/12) πωλήτρια στο Cash or Trash του Star, γοητεύοντας τους αγοραστές.
Η Μαρία, μάστερ φενγκ σούι, ήρθε στο Cash or Trash από τη Γλυφάδα με ένα αντικείμενο, το οποίος το χαρακτήρισε ως «τον εχθρό της ορθοστασίας». Πρόκειται για μία πολυθρόνα από την ταινία «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια».
Αφού εξήγησε το τι εστί φενγκ σούι, παρουσίασε το αντικείμενό της κάνοντας λόγο πως το αγόρασε πριν από 15 χρόνια. Ο Θάνος Λούδος, εκτιμητής του Cash or Trash, όρισε την τιμή στα 300 ευρώ, πράγμα που δεν εντυπωσίασε τη Μαρία.
Μετά από διαπραγματεύσεις με τους εκτιμητές του Cash or Trash, της προτάθηκαν τα 400 ευρώ, ωστόσο δεν ήρθαν σε συμφωνία με αποτέλεσμα να πάρει πίσω την πολυθρόνα της.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.