Ο Βαγγέλης είναι ο σημερινός παίκτης του Deal του Alpha, ωστόσο αυτό που ξεχώρισε κατά την παρουσίασή του στο τηλεπαιχνίδι, ήταν το βιογραφικό όπου έχει κάνει, κυριολεκτικά, τα πάντα.
Αφού τον ρώτησε ο παρουσιαστής του Deal, Γιώργος Θαναηλάκης, με τι ασχολείται, ο Βαγγέλης αποκάλυψε πως υπήρξε πρώην ποδοσφαιριστής, σέντερ φορ στον Παναιγιάλειο πιο συγκεκριμένα, και πλέον ταξιτζής, σκάουτερ ποδοσφαιρικών ταλέντων και ηθοποιός του Χόλιγουντ.
«Είμαι ο Βαγγέλης από τη Θεσσαλονίκη, υπήρξα πρώην ποδοσφαιριστής για τον Παναιγιάλειο, ενώ έχω παίξει στην Κύπρο και σε μικρότερες κατηγορίες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, στη β' και στην γ'» είπε στην αρχή ο παίκτης του Deal.
«Έχω δικό μου ταξί. Ασχολούμαι και με το σκάουτινγκ ποδοσφαιριστών, νέων ταλέντων και τα τελευταία δυόμισι χρόνια κάτι νέο, γλυκό στη ζωή μου, η ηθοποιία. Και το σπουδάζω και έτυχε να συμμετάσχω σε πέντε ταινίες παραγωγής του Χόλιγουντ» συνέχισε ο Βαγγέλης, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.