Την απόφασή τους να μην συνεχίζουν φέτος μία εμβληματική εκπομπή τους στο Μακεδονία TV εξήγησαν οι Ράδιο Αρβύλα, λέγοντας ότι είχε να κάνει κυρίως με τους χρονικούς περιορισμούς τους, σε ένα ήδη γεμάτο τηλεοπτικό «κασέ».
Πρόκειται για το «Πειρατικό Βινύλιο», που προβαλλόταν στον τηλεοπτικό σταθμό της βορείου Ελλάδας, και το οποίο δεν θα συνεχιστεί φέτος, με τα «Ράδιο Αρβύλα», «Βινύλιο» και «Boomers» να συνεχίζουν κανονικά.
Αναφερόμενοι στην απόφαση, το αγαπημένο τηλεοπτικό crew της Θεσσαλονίκης έγραψε στο facebook: «Το να μην το συνεχίσουμε ήταν μια απόφαση που μας ταλαιπώρησε πολύ μέχρι και την τελευταία στιγμή και την πήραμε με ιδιαίτερη δυσκολία, αφού το «Πειρατικό Βινύλιο» το αγαπήσαμε και το απολαύσαμε όσο τίποτα άλλο.
Ράδιο Αρβύλα: Στη «ναφθαλίνη» το Πειρατικό Βινύλιο
«Όμως, με δεδομένο τον ιδιαίτερα υψηλό βαθμό δυσκολίας για τη δημιουργία και παραγωγή του «Ράδιο Αρβύλα», ο συνδυασμός δύο ζωντανών εκπομπών σε καθημερινή βάση, με μία μάλιστα εκ των δύο μεταμεσονύχτια, αποδείχθηκε απαγορευτικός.
Φέτος λοιπόν θα τα λέμε από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 20:00 και κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως και Τετάρτη με RadioArvyla, Boomers και με το Vinylio να επιστρέφει και πάλι στον ΑΝΤ1.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.