Το Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος, το δημοφιλέστερο παιχνίδι γνώσεων της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1.
Ο ανεπανάληπτος Γρηγόρης Αρναούτογλου, για άλλη μία σεζόν, θα δώσει το σύνθημα ρωτώντας «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος;» και τα απογεύματά μας θα γεμίσουν με γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και αγωνία, που θα κορυφώνεται καθημερινά.
15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες και 2 μαξιλαράκια μπορούν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των φιλόδοξων παικτών, που θα βρεθούν στο πλατό του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ!
Μνήμη, γνώσεις, τύχη, λογική αλλά και ρίσκο είναι τα απαραίτητα συστατικά που οδηγούν τους παίκτες στις σωστές απαντήσεις με στόχο την τελευταία ερώτηση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους.
Έχοντας ήδη δώσει πάνω από 1.500.000 ευρώ το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έρχεται από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1 και υπόσχεται και φέτος να μας χαρίσει συναρπαστικές στιγμές γνώσης και διασκέδασης.
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.