Μία... διαφορετική λύση για να αποφεύγουν οι «οδηγοί» την ταλαιπωρία εν μέσω κίνησης ή έκτακτων περιστατικών, όπως η ανατροπή βυτιοφόρου στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, πρότεινε ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε.
«Πριν από δύο εβδομάδες έγινε το ατύχημα στην Εθνική Οδό και έψαχναν νερό, έλεγαν πως ο Μητσοτάκης δεν μας έφερε νερό. Για πολλές ώρες έμεινε κλειστός ο δρόμος και δόξα τω Θεώ δεν θρηνήσαμε θύματα. Απλώς μείναμε στο ατύχημα, ενώ την ίδια ώρα υπήρξε μεγάλο κύμα διαμαρτυριών, καθώς έκλεισε ο δρόμος και ο Μητσοτάκης δεν ήταν εκεί, για να μοιράσει νερό. Βγήκαν οι έρημοι τροχονόμοι για να μοιράσουν νερό, αλλά είναι η δουλειά τους αυτή; Πριν ξεκινήσεις να κάνεις οποιοδήποτε ταξίδι, να έχεις μία ντουζίνα μέσα στο αυτοκίνητο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Έτσι γίνεται παντού και εγώ με το νερό κυκλοφορώ, διότι μπορεί να κλείσει ο δρόμος και να μείνω για πολλές ώρες μποτιλιαρισμένος. Εγώ έχω νερό μέσα στο αυτοκίνητό μου. Σε υπεραστικό ταξίδι οπωσδήποτε νερό» πρόσθεσε, προκαλώντας την αντίδραση του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνου.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.