Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Δευτέρας (29/9) στον αέρα του «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον Χάρη Ιωάννου με αφορμή τις συγκεντρώσεις συμπαράστασης στον Πάνο Ρούτσι και τη σκληρή πολιτική αντιπαράθεση που τη συνοδεύει.
Ο Άρης Πορτοσάλτε αναφερόταν στην ανακριτική διαδικασία που ακολουθείται στην υπόθεση των Τεμπών με τον Χάρη Ιωάννου να αναφέρει ότι αυτή δεν έχει πείσει τον Πάνο Ρούτσι, ενώ όταν στη συζήτηση μπήκε και το όνομα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σημειώθηκε ένταση μεταξύ των δύο δημοσιογράφων.
Η μία κουβέντα έφερε την άλλη με τον Πορτοσάλτε να λέει στον Ιωάννου: «Το κόβω, κόψ'το».
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.