Μενού
seferlis-botrini
Μάρκος Σεφερλής - Έκτορας Μποτρίνι
  • Α-
  • Α+

Η χημεία του Μάρκου Σεφερλή με τον Έκτορα Μποτρίνι κρίνεται κάτι παραπάνω από καλή και τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου είναι απόλυτα ικανοποιημένα όχι μόνο από τους οικοδεσπότες αλλά και από τους μέχρι στιγμής συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αιτήσεις συμμετοχών ήταν αρκετές οπότε η παραγωγή είχε και την ευχέρεια επιλογών των παικτών. Το σκηνικό στήθηκε σε πολύ χαρούμενα έντονα χρώματα που «γράφουν» τηλεοπτικά.

seferlis
Μάρκος Σεφερλής

Ως γνωστόν στον ΣΚΑΪ έχουν μεταφερθεί και τα δικαιώματα προβολής των θεατρικών παραστάσεων του Μάρκου Σεφερλή η μετάδοση των οποίων θα ξεκινήσει από το φθινόπωρο.

Πιθανότερες μέρες προβολής η Παρασκευή και η Κυριακή. Η αναβίωση της σειράς «Ορκιστείτε Παρακαλώ» πηγαίνει για το δεύτερο μισό της σεζόν ίσως όμως και για το φθινόπωρο του 2024.

Η κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση από το 1982 έως το 1987 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μιχαλόπουλο.

Αυτή τη φορά Πρόεδρος της έδρας για την ακρίβεια δικαστής του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών θα είναι ο Μάρκος Σεφερλής. Για τη συμμετοχή της στη σειρά έχει ήδη συμφωνήσει και η Ελένη Φιλίνη που είχε συμμετάσχει πριν πολλά χρόνια και στην αρχική version της σειράς.

Έχουν ήδη βέβαια γίνει κρούση σε πολλούς γνωστούς ηθοποιούς για ένα γκεστ πέρασμα από την κωμωδία. 

seferlis-mageiriki.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA