Μενού
i-magissa
Η Έλλη Τριγγού ως «Θεοφανώ» στη σειρά «Η Μάγισσα» | Instagram @magissa.ant1tv
  • Α-
  • Α+

Με το «όπλο παρά πόδα» είναι τα τελευταία 24ωρα τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών, κυρίως αυτά που ασχολούνται με το κομμάτι της μυθοπλασίας. Η έναρξη της «μητέρας των μαχών» της τηλεθέασης αυτής του prime time (ζώνη υψηλής τηλεθέασης) ξεκινά την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση του ΣΚΑΪ να ξεκινήσει μια εβδομάδα νωρίτερα από τους άλλους σταθμούς τους «Πανθέους», αλλά και ο αιφνιδιασμός του ΑΝΤ1 με τοποθέτηση της «Μάγισσας» στη ζώνη των 21.00 (είχε αρχικά αποφασιστεί η προβολή της σειράς στις 22.00) έφεραν ντόμινο αλλαγών.

Το Mega ανοίγει το βράδυ της Κυριακής στις 21.00 το prime time του με επεισόδιο μαμούθ για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της «Γης της Ελιάς» του Αντρέα Γεωργίου σε σενάριο Βάνας Δημητρίου που θα διαρκέσει ως τα μεσάνυχτα. Το τμήμα τρέϊλερ του καναλιού της Συγγρού έχει επικεντρωθεί απόλυτα στην προώθηση της εν λόγω σειράς αυτή τη στιγμή.

Σε μια δεύτερη κίνηση αιφνιδιασμού ο ΑΝΤ1 το βράδυ της ίδιας μέρας θα προβάλλει διπλό επεισόδιο της νέας μεγάλης και ακριβής παραγωγής «Ψυχοκόρες» που έχει ήδη ξεκινήσει να μεταδίδεται από τον συνδρομητικό ΑΝΤ1+.

Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 28 θα μεταδοθούν τα τέσσερα πρώτα επεισόδια της «Μάγισσας» της σειράς εποχής που φέρει την υπογραφή των δημιουργών των «Άγριων Μελισσών».

Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου ο Alpha δεν είχε αλλάξει τον προγραμματισμό του για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του «Σασμού» το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Reader, είναι πολύ πιθανό το κανάλι της Κηφισιάς να προχωρήσει σε αιφνιδιαστική αλλαγή ξεκινώντας την προβολή του τρίτου κύκλου της σειράς την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Τρεις νέες σειρές λοιπόν και μια που ήδη τρέχει («Πανθέοι» ΣΚΑΪ) θα κονταροχτυπηθούν σκληρά.

Πάντως, στο Φάληρο υπάρχει ήδη προβληματισμός καθώς περίμεναν μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης για τη σειρά εποχής που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη.

Ενδεικτικά αναφέρεται πως ενώ οι «Πανθέοι» σημείωσαν στην πρεμιέρα τους τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου μέσο μερίδιο τηλεθέασης 17% στο σύνολο και 15,4% στο δυναμικό κοινό 18 – 54 τα νούμερα την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου είχαν ήδη υποχωρήσει σε 15% στο σύνολο και 11% στο δυναμικό. Η μάχη σε κάθε περίπτωση θα είναι διαρκείας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.