Μενού
rokkos
Στέλιος Ρόκκος | Ant1
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Στέλιος Ρόκκος. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε για τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα και την κουβέντα που της είχε πει ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ο οποίος τη γνωρίζει από πολύ παλιά,  όταν γνώρισε τον Στέλιο Ρόκκο.

«Όταν με πρωτοείδες με τη Λελέ και αυτήν κοιτούσες πρώτα, της είπες μακριά από αυτόν ή πρόσεχε με αυτόν ή μη σε ξαναδώ με αυτόν» ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξαφνιάζεται και να απαντά:

«Με τη Λελέ μεγαλώσαμε στη Χαλκιδική. Ήταν κορίτσια μικρότερα από εμάς, πολύ γλυκά και τα είχαμε με πολλή αγάπη. Οπότε την είδα… Το ίδιο θα έλεγες κι εσύ ότι πρόσεχε κι έχε το νου σου. Πόσα χρόνια είστε μαζί;»

«Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά. Με τη Λελέ είμαστε 14 χρόνια μαζί. Αυτό που βρήκα είναι ότι είναι πολύ σημαντική για εμένα και το κατέκτησε με τον καιρό» είπε στη συνέχεια με τρυφερότητα για τη σύζυγό του ο Στέλιος Ρόκκος.

Ένα πράγμα που απολαμβάνει πιο πολύ από όλα είναι τα ταξίδια με τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα, πάνω σε μηχανή γυρίζοντας τον κόσμο και μάλιστα αναφέρθηκε στην πρόταση που τους έγινε να παρουσιάσουν μαζί ταξιδιωτική εκπομπή.

«Μας την έχει δώσει με τη Λελέ και έχουμε πάρει μια μηχανή και γυρνάμε όλον τον κόσμο. Έχει συζητηυεί να κάνουμε ταξιδιωτική εκπομπή μαζί με τη Λελέ, αλλά όχι τόσο σοβαρά όσο θα ήθελα. Θα με εξιτάρει από το στιγμή που δεν χάσω το ταξίδι. Το δεύτερο που ακόμα φρενάρει είναι ότι στέκονται σε εμένα και όχι στην ιδέα. Όταν νιώσω ότι αυτό το πράγμα έχει βρεθεί η κατάλληλη παρέα που πιστεύει σε αυτό θα το κάνω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA