Μενού
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Έλενα Χριστοπούλου | NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι προσπάθειες ανάκαμψης της «Φάρμας» στους πίνακες τηλεθέασης χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Όλα συγκλίνουν στο ότι μετά το τέλος αυτού του κύκλου του αγροτικού ριάλιτι το Star θα αφήσει ελεύθερα τα δικαιώματα επιστρέφοντας σε δοκιμασμένες λύσεις.

Το «MasterChef» επιστρέφει στη συχνότητα του καναλιού της Κηφισιάς στο δεύτερο μισό της σεζόν ενώ πλέον δρομολογείται και η επιστροφή του «GNTM».

Τα δικαιώματα του ριάλιτι μόδας, όπως έχει γράψει από το καλοκαίρι το Reader, έχουν διατηρηθεί από το Star και την εταιρία παραγωγής Green Pixel.

Η σκυτάλη της παρουσίασης αλλάζει και σε αυτό το πρότζεκτ και τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας παράλληλα φυσικά με αυτή του κριτή θα έχει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές η συμφωνία μεταξύ του μοντέλου και παρουσιάστριας και του καναλιού υπάρχει ήδη σε προφορικό επίπεδο και αναμένεται να υπογράψουν και συμπληρωματικό συμβόλαιο όταν δοθεί το οριστικό πράσινο φως για την έναρξη των γυρισμάτων του ριάλιτι μόδας.

Το νέο «GNTM» δεν έχει ακόμη αποφασιστεί εάν θα είναι μεικτό (αγόρια κορίτσια) η καθαρά γυναικεία υπόθεση. Το μόνο βέβαιο είναι πως μια γυναικεία φιλία και συνεργασία θα αναβιώσει και τηλεοπτικά:

Η Έλενα Χριστοπούλου μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ έχει αποφασίσει μέχρι στιγμής να απέχει τηλεοπτικά. Δέχθηκε κρούση για την κριτική επιτροπή του νέου κύκλου του «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1 όμως η απάντησή της σε πρώτη φάση ήταν αρνητική.

Όλα δείχνουν πως η μάνατζερ θα παραμείνει εκτός μικρής οθόνης της φετινή τηλεοπτική σεζόν και θα επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα του πρότζεκτ που την έκανε ευρέως αναγνωρίσιμη. Θα είναι στην κριτική επιτροπή του GNTM. Άλλωστε είναι αδιαμφισβήτητη η τηλεοπτική της χημεία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Άλλη επιστροφή στην επιτροπή δεν αναμένεται… Τα υπόλοιπα δύο μέλη της επιτροπής θα είναι καινούργια πρόσωπα αλλά όχι απαραίτητα χωρίς τηλεοπτική παρουσία και προϋπηρεσία σε άλλα τηλεοπτικά προγράμματα…

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA