Μενού
Οι κριτές του MasterChef
Οι κριτές του MasterChef | Star
  • Α-
  • Α+

Οι οντισιόν του MasterChef 2024 ολοκληρώθηκαν με τις επικές μονομαχίες, που μας καθήλωσαν. Πλέον, 24 δημιουργικοί μάγειρες ακονίζουν τα μαχαίρια τους, ανυπομονώντας να ξεκινήσει το πιο συναρπαστικά δημιουργικό μαγειρικό ταξίδι της ζωής τους και να τα δώσουν όλα στο «πεδίο μάχης», στην κουζίνα του MasterChef 2024, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου, του τρόπαιου και του επάθλου των 100.000 ευρώ.

Μετά το τέλος των οντισιόν, ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star αλλάζει ημέρες προβολής. «Από αυτή τη Δευτέρα και κάθε βράδυ στις 21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή βλέπεις MasterChef» ακούγεται στο trailer για το επόμενο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, προαναγγέλοντας αλλαγές στις ημέρες προβολής του ριάλιτι. Το MasterChef θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00 στο Star.

Όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες σεζόν προβολής του, το ριάλιτι αλλάζει ημέρες προβολής από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.  Το trailer για το επόμενο επεισόδιο δίνει μία πρώτη γεύση από το πρώτο Mystery Box της σεζόν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA