Μενού
Προεκλογική ομιλία του Κώστα Μπακογιάννη
Κώστας Μπακογιάννης | NDP
  • Α-
  • Α+

Debate για τον δήμο της Αθήνας συμφώνησαν να κάνουν οι υποψήφιοι Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας λίγο πριν από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (15/10). Το debate θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 και θα μεταδωθεί από την ΕΡΤ στις 21:15. 

Ο Κώστας Μπακογιάννης είχε στείλει επιστολή στην ΕΡΤ ζητώντας τη διεξαγωγή του debate και ο Χάρης Δούκας απάντησε θετικά. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, με επιστολή στον Κωνσταντίνο Ζούλα, ζήτησε την οργάνωση τηλεμαχίας με τον Χάρη Δούκα, ο οποίος κατέβηκε για δήμαρχος Αθηναίων με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Mάλιστα ο Κώστας Μπακογιάννης, αιτήθηκε «οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές».

«Με επιστολή μου ζήτησα από τον πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Κωνσταντίνο Ζούλα την οργάνωση debate με τον κ. Δούκα ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στο Δήμο Αθηναίων. Ζήτησα οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές. Είμαστε άλλωστε μόνο δυο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε ακόμα και διαφωνώντας».

 

Χάρης Δούκας: «Τα λέμε εκεί»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA