Γιάννη Ρίτσο απήγγειλε ο Αναστάσης Βάσσος, κάνοντας αφιέρωση στην αγαπημένη του, Γλυκερία Τσολπίδου, στο Power of Love.
Συγκεκριμένα, στο χθεσινό gala, ο παίκτης έκανε μια αφιέρωση στη Γλυκερία, με τους συμπαίκτες, αλλά και το X, να διχάζονται.
Συγκεκριμένα εμφανίστηκαν σχόλια που χαρακτήριζαν ως «κριντζ» τη στιγμή, ενώ σε άλλους άρεσε ο ρομαντισμός του Αναστάση.
- Τα κενά ασφαλείας που έθεσαν τον Τραμπ ξανά σε κίνδυνο - Έντονες επικρίσεις για την ομάδα του
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μαρίλια Μητρούση: «Η σύντροφος του πατέρα μου τον βοήθησε μετά το ατύχημά του - Εγώ τον είχα λίγο εγκαταλελειμμένο»
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.