Προβληματισμός υπάρχει στον ΣΚΑΪ για την απόφαση όσον αφορά στη φετινή σεζόν να αλλάξει η δομή του μεσημβρινού και απογευματινού προγράμματος με απόσυρση της μαγνητοσκοπημένης ψυχαγωγίας και ταυτόχρονα επένδυσης σε ζωντανά μαγκαζίνο. Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκλήρωσε το «Power Talk» με ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης ενώ μέχρι στιγμής τα προσδοκώμενα αποτελέσματα δεν έχουν έρθει ούτε από το infotainment «Το ‘χουμε» με τον Κώστα Τσουρό.
Παρ’ όλα αυτά στον δημοσιογράφο και στην ομάδα του έχει δοθεί πίστωση χρόνου για αλλαγές στο περιεχόμενο με την ελπίδα η εκπομπή το προσεχές χρονικό διάστημα να δει τα ποσοστά της να ανακάμπτουν στους πίνακες τηλεθέασης. Προς το παρόν το βάρος πέφτει στην έναρξη των νέων βραδινών τηλεπαιχνιδιών δηλαδή το «The Wall» με το Χρήστο Φερεντίνο, το «Η Ελλάδα Ψηφίζει» με τον Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα αλλά και το «Τhe Floor» με τον Γιώργο Λιανό.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.