Μενού
pazari
Το πιο μεγάλο παζάρι | Alpha
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού «Το Πιο Μεγάλο Παζάρι» με τους Ηλία Βρεττό και Λευτέρη Μητσόπουλο στον Alpha. Ο Ηλίας Βρεττός, στο ρόλο του παρουσιαστή, εντυπωσιάζει με το χιούμορ και τη θετική του διάθεση και κάνει το καλύτερο παζάρι!

To διασκεδαστικό παιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και στο ρίσκο και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας.

Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, πρέπει να κάνουν το καλύτερο παζάρι και να αποφύγουν το ΖΟΝΚ!

 

Πρώην παίκτρια του GNTM θα ανοίγει τις κουρτίνες

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (13/09) μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star», στο τηλεπαιχνίδι θα βρίσκεται και η 22χρονη Ελένη Ασημάκη, η οποία είχε περάσει από τις οντισιόν του GNTM το 2019, ενθουσιάζοντας τους κριτές.

Το νεαρό μοντέλο θα είναι μπροστά από τις κουρτίνες και θα παρουσιάζει όλα τα μεγάλα δώρα που θα κρύβονται πίσω από αυτές.

 

Υπενθυμίζεται πως το 2019 η Ελένη Ασημάκη είχε πάρει 4 «ναι» από τους κριτές και είχε περάσει στην επόμενη φάση. Ωστόσο, αποκλείστηκε λίγο πριν μπει στο σπίτι, λόγω ενός προβλήματος υγείας, καθώς πάσχει από ένα είδος αναιμίας και έπρεπε να υποβάλλεται σε μεταγγίσεις αίματος κάθε 14 ημέρες, επομένως οι γιατροί δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA