Στο σημερινό επεισόδιο του Deal ο Τάσος δεν είχε την τύχη με το μέρος του αφού από τον πρώτο γύρο άνοιξαν τα μεγάλα ποσά, δηλαδή πρώτα τα 20.000, μετά τα 40.000 και στη συνέχεια τα 70.000 ευρώ.
Όπως ήταν φυσικό, η απογοήτευση ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα με τον παρουσιαστή του Deal, Γιώργο Θαναηλάκη να λέει και να ξαναλέει «απίστευτο», αφού κάτι παραπλήσιο είχε συμβεί και στο χθεσινό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού του Alpha.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.