Μενού
Η Στεφανία στο «Προξενιό της Ιουλίας»
Η Στεφανία στο «Προξενιό της Ιουλίας» | (Youtube Alpha TV)
  • Α-
  • Α+

Τραγικές στιγμές περνάει η Ιουλία στα χέρια του Γιωργίκη, ο οποίος και στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας» συνέχισε να την κακοποιεί σκληρά και συστηματικά. 

Μόνη της ελπίδα είναι η Στεφανία, η οποία της συμπαραστέκεται όπως μπορεί και της υπόσχεται να τη βοηθήσει να το σκάσει. Από την άλλη πλευρά, το φέρσιμο του Γιωργίκη δίνει αέρα στη Δέσπω, που συμπεριφέρεται πλέον σαν να έχει πάρει το ρόλο της κυρίας του σπιτιού.

Η Στεφανία ξεσπά κατά του Γιωργίκη για τη Δέσπω και του ξεκαθαρίζει ότι δεν τον φοβάται. «Σε ξέρω καλά. Και στις καλές σου και στις στραβές σου και αυτές τις έχω νιώσει στο κορμί μου. Μην κάνεις ξανά το ίδιο λάθος, ξανασκέψου το. Έχεις καταστρέψει τόσες ζωές» του λέει και το Twitter τη χειροκρότησε.

Το χθεσινό (28/5) επεισόδιο της σειράς έφερε στα πρώτα trends του Twitter το #toproxenio και το #ιουλια με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν θετικά το υποκριτικό ταλέντο του Μελέτη Ηλία, αλλά να κατακευραυνώνουν τον ρόλο του στη σειρά. Θετικά σχόλια για τη Στεφανία που ύψωσε το ανάστημά της κατά του Γιωργίκη. 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA