Η σειρά «Ψυχοκόρες», που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, επιστρέφει σήμερα Δευτέρα (17/6) στις 21:00, με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο.
Η Μαρίκα βάζει μπρος το σχέδιο της Νέλλας για την Άννα, ενώ η Νέλλα ψάχνει το δωμάτιό της. Η Χριστίνα παρακολουθεί τη Βασιλική, η οποία μαθαίνει νέα για τον πατέρα της.
Η Διονυσία μοιράζεται με τη Μαρία το μυστικό της Ευανθίας. Ο Στράτος κι ο Οδυσσέας σκοπεύουν να ψάξουν και για άλλα αρχαία, αλλά ο Βελλής εκβιάζει τον Οδυσσέα.
Ο Λεωνίδας εκμυστηρεύεται στον Παύλο τους φόβους του για τον Ερμή, αλλά εκείνος είναι απορροφημένος στον σχεδιασμό του ταξιδιού του με τη Μάγια μετά τη νύχτα που πέρασαν μαζί. Η Αμαλία, η πρώην ψυχοκόρη των Νάτσηδων, με το παιδί της εμφανίζονται στο σπίτι του Νάτση. Η Δεσποινιώ ξεκινά δουλειά.
Ψυχοκόρες: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (17/6)
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.