Άρχισαν οι γκρίνιες και τα παράπονα μεταξύ των παικτών στο Survivor. Ο Απόστολος Μιχαήλ ξέσπασε κατά της Αγγελικής Κατσίνη λέγοντας ότι «κρυφακούει για να έχει το προβάδισμα».
Ο Απόστολος στο χθεσινό (19/9) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης εξέφρασε το παράπονό του για την Αγγελική, με την οποία όπως είπε δεν ταιριάζουν καθόλου.
«Μετά από περίπου μια βδομάδα μπορώ να διακρίνω με ποια άτομα είναι εντελώς άσπρο - μαύρο. Ένα από αυτά είναι η Αγγελική. Η Αγγελική είναι εντελώς άσπρο - μαύρο, δεν ταιριάζουμε καθόλου, πετάει συνεχώς κακίες, θα με διακόψει. Μπορώ να πω: "Ε, ξέρεις στο παιχνίδι μπορεί να υποτίμησα λίγο τους αντιπάλους" και μου λέει: "Σιγά, μωρέ υποτίμησες τους αντιπάλους". Κατευθείαν να με διακόψει, χωρίς καν να ακούσει τι έχω να πω».
«Επίσης, είναι ισχυρογνώμων και πάντα έχει δίκιο ό,τι και να πεις έχεις λάθος και θα ρολάρει και τα μάτια και θα πει "πάλι;" και το χειρότερο κρυφακούει... Είναι ποτέ δυνατόν ένας ενήλικας να κάθεται να στήνει αυτί προκειμένου να έχει το προβάδισμα; Αυτή η πονηριά. Για όνομα του Θεού δεν είμαστε μωρά και πάρε και ένα μπόνους: πιστεύει στα ζώδια. Για όλα φταίνε οι πλανήτες. Ό, τι και να γίνει έχεις ανάδρομο Ερμή. Σταμάτα! Σταμάτα».
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το Survivor
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.