Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επιστρέφει στην ενεργό πολιτική μετά από οκτώ χρόνια αποχής, αναλαμβάνοντας επικεφαλής πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς, όπως ανακοινώθηκε μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον Αλέξη Χαρίτση.
Όπως ήταν φυσικό, η είδηση δεν θα μπορούσε να λείπει από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και παρά το γεγονός ότι η Ράνια Τζίμα προσπάθησε να είναι ανέκφραστη όση ώρα ο δημοσιογράφος του σταθμού παρουσίαζε το ρεπορτάζ, δεν ήταν δύσκολο να διακρίνει κανείς σε καποιες στιγμές ένα κρυφό χαμόγελο στο πρόσωπό της για τον σύζυγό της.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.