Μενού
Ρένα Κουβελιώτη
Ρένα Κουβελιώτη | Alpha
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Ρένα Κουβελιώτη μετά την επίθεση που δέχτηκε νωρίτερα σήμερα την ώρα που έκανε ρεπορτάζ που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η δημοσιογράφος θέλησε μέσω Twitter να ευχαριστήσει όλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν αφότου γνωστοποιήθηκε μέσω ανακοίνωσης της ΕΣΗΕΑ το τι της συνέβη, αλλά και να στείλει το δικό της μήνυμα, γράφοντας: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Είμαι αρκετά καλά ώστε να σας διαβεβαιώσω πως η έρευνα θα συνεχιστεί με κολάρο ή μη».

Πώς έγινε η επίθεση κατά της Ρένας Κουβελιώτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα η Ρένα Κουβελιώτη θέλησε να πάρει δηλώσεις από έναν άνδρα, ο οποίος, όμως, στα ξαφνικά την άρπαξε από το χέρι και της το γύρισε, προκαλώντας στη δημοσιογράφο σοβαρό τραυματισμό.

Η Ρένα Κουβελιώτη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του. 

Η δημοσιογράφος εργάζεται στον Alpha τα τελευταία 23 χρόνια, παρουσιάζοντας ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων του σταθμού, ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται και με την εκπομπή «Tlive» της Τατιάνας Στεφανίδου. 

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Μέσα από την ακόλουθη ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ γνωστοποίησε την επίθεση σε βάρος της Ρένας Κουβελιώτη, επισημαίνοντας ότι θα είναι στο πλευρό της σε όλες τις ενέργειές της:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί με ανησυχία την εξέλιξη της υγείας της συναδέλφου Ρένας Κουβελιώτη, μετά την επίθεση που δέχθηκε, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ, με συνέπεια να τραυματισθεί σοβαρά.

Για μία ακόμα φορά το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι, η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης με την άσκηση βίας δεν θα αποδώσει. Ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ενημέρωση και την ελεύθερη έκφραση, σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, όπως και έπραξε η συνάδελφος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της συναδέλφου σε όλες τις ενέργειές της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA