Με γυμναστική ξεκίνησε η ημέρα για τη ρεπόρτερ Αλεξάνδρα Μερακλίδη της πρωινής εκπομπής «Action Τώρα» του Action 24, η οποία άφησε για λίγο το μικρόφωνο, φόρεσε το μαγιό και τα kangoo παπούτσια της και το «έριξε» στο kangoo στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου.
Μάλιστα, η kangoo instructor, Ράνια Παυλίδου, κάλεσε τους παρουσιαστές της εκπομπής «Action Τώρα», Ντόρα Κουτροκόη και Νίκο Υποφάντη, να κάνουν κάποια στιγμή μαζί της προπόνηση.
Η Ντόρα Κουτροκόη δέχτηκε την πρόταση, ενώ ο Νίκος Υποφάντης δήλωσε ότι θα προτιμήσει απλά να βλέπει.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.