Μενού
rodos-pyrosvestis-xaderfos-traintafylloy
Ρόδος: Ο πυροσβέστης Παναγιώτης Σωτηρίου, ξάδερφος του Τριαντάφυλλου | @triantafyllos_xatzinikolaou
  • Α-
  • Α+

Ξέσπασε σε λυγμούς ο ξάδερφος του Τριαντάφυλλου, Παναγιώτης Σωτηρίου, στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes». Αφορμή ήταν η μάχη που δίνει ο ίδιος με την ιδιότητα του πυροσβέστη με τις φλόγες στη Ρόδο μαζί με τους συναδέλφους, αλλά και τους εθελοντές.  

«Δίνουμε κάθε λεπτό και κάθε στιγμή μάχη κι εγώ λείπω από το σπίτι από το Σάββατο, είμαι άυπνος από τότε. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, όλους τους εθελοντές και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μου στην Πυροσβεστική», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Σωτηρίου.

«Το μέτωπο στο χωριό είναι εντάξει. Στο Ασκληπιείο υπάρχει πρόβλημα και το μέτωπο είναι τεράστιο. Δεν είναι εύκολο και για την Πυροσβεστική. Πού να πρωτοπάει; Οι πυροσβέστες δίνουν την ψυχή τους κάθε μέρα. Δεν πάνε στα σπίτια τους οι άνθρωποι. Έχει ισχυρούς ανέμους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές. Έχουμε γίνει ένα», πρόσθεσε. 

Μάλιστα, τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπει τέτοιο πύρινο μέτωπο. «Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια κι υπομονή και στις οικογένειές μας που λείπουμε τόσες ημέρες», τόνισε ο ξάδελφος του Τριαντάφυλλου, ξεσπώντας σε κλάματα. 

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για τον ξάδερφό του 

Σε ανάρτησή του στο Instagram μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Τριαντάφυλλος είχε αναφερθεί στη μάχη που δίνουν με τις φλόγες ο ξάδερφός του μαζί τους πυροσβέστες και τους εθελοντές, αποκαλώντας τους «αληθινούς ήρωες».   

«Εδώ βλέπετε τον ξάδερφό μου, τον Παναγιωτη, χωρίς φόβο με πάθος να έχει παλέψει για να σβήσει η φωτιά στη Ρόδο, στο χωριό μου, Απόλλωνα και παλεύει ακόμα ένας ήρωας. Όλοι οι πυροσβέστες με κίνδυνο να χάσουν την ζωή τους παλεύουν ακόμα εκεί στο νησί, όλοι οι εθελοντές, όλοι εσείς είσαστε οι αληθινοί ήρωες». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA