Ο «Σασμός» επέστρεψε με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, Τρίτη (26/9) στις 21:00 στον Alpha, η Στέλλα επιστρέφει ζητώντας απαντήσεις για τον Ευθύμη, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του τι πραγματικά συνέβη στο μαντρί.
Η αποκάλυψη της Βασιλικής οδηγεί τον Νικηφόρο στο μεγαλύτερο αδιέξοδο της ζωής του, ενώ ο Μαθιός βλέπει μέσα σε έναν εφιάλτη χωρίς τέλος το όνειρό του να βγαίνει αληθινό.
Η Καλλιόπη από την άλλη ανακαλύπτει τις προθέσεις του Αστέρη και της Αργυρώς, καθώς εκείνη τρέμει την επόμενη ημέρα από τον ματαιωμένο της γάμο. Ο σασμός που ετοιμάζει ο Παύλος πέφτει στον γκρεμό, καθώς στο χωριό έρχεται ο άνθρωπος που θα αλλάξει τα πάντα!
Σασμός: Το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης (26/9)
Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια
- Επεισόδιο 3 - Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου
Ο Νικηφόρος προσπαθεί να σηκώσει το βάρος της προδοσίας που περνά, όσο ο φίλος του Μανόλης βρίσκεται κι εκείνος σε αδιέξοδο με την Τζένη. Τη στιγμή που ο Αστέρης μοιράζεται τη χαρά του που είναι θείος, η Αργυρώ ανησυχεί για τις προθέσεις του δικού της θείου, Αντρέα Βρουλάκη.
Ο Αντώνης βρίσκεται σε καλό δρόμο για τον πυροβολισμό στο μαντρί, ενώ ο Δημήτρης στριμώχνει ανοιχτά τον Μαθιό, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Ο Παύλος μέσα στη νύχτα δέχεται μια επίσκεψη και η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που θα ανατρέψει τις ισορροπίες της.
- Επεισόδιο 4 - Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου
Ο Αντρέας εξαγριώνεται, όταν μαθαίνει για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς. Οργισμένος, θα πάει στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ζητώντας εξηγήσεις, αλλά δε θα περιμένει την αντίδρασή τους. Ο Νικηφόρος καταφεύγει στο Μανόλη, σε μια προσπάθεια να πιαστεί από κάπου. Ο Μαθιός ζητά να τον δει, εκείνος ωστόσο αρνείται πεισματικά.
Μία απρόσμενη πρόταση θα εκπλήξει την Αιμιλία, και μία επίσκεψη στη φυλακή θα φέρει τον Βαγγέλη ενώπιον κρίσιμων διλημμάτων. Η Βασιλική παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας συμφωνήσει με την Καλλιόπη να συμμαχήσουν για το καλό της οικογένειάς τους.
Ο Φραγκιαδάκης επιμένει να σκαλίζει με το Γιώργο τον πυροβολισμό του Μαθιού. Δυστυχώς για τον ίδιο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν έπρεπε, και οι συνέπειες θα είναι δραματικές.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.