Μενού
Μαρία Πρωτόπαππα και Βασίλης Μπισμπίκης στη σειρά «Σασμός»
Σκηνή από τη σειρά «Σασμός» | Alpha
  • Α-
  • Α+

Ο «Σασμός» επέστρεψε με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, Πέμπτη (28/9) στις 21:00 στον Alpha, ο Αντρέας εξαγριώνεται, όταν μαθαίνει για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς, την ώρα που ο  παπα-Μιχάλης και ο Παύλος φοβούνται τις αντιδράσεις του.

Ο Αντρέας οργισμένος πηγαίνει στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ζητώντας εξηγήσεις, αλλά δεν θα περιμένει την αντίδρασή τους. Ο Νικηφόρος καταφεύγει στον Μανόλη, σε μια προσπάθεια να πιαστεί από κάπου. Ο Γιώργος επισκέπτεται τους δύο φίλους, προσπαθώντας να μάθει τι έχει συμβεί μεταξύ τους αλλά κι εάν ο Νικηφόρος ήταν στο μαντρί την ημέρα του πυροβολισμού του Μαθιού.

Ο Μαθιός ζητά να δει τον Νικηφόρο, εκείνος ωστόσο αρνείται πεισματικά. Μία απρόσμενη πρόταση θα εκπλήξει την Αιμιλία, και μία επίσκεψη στη φυλακή θα φέρει τον Βαγγέλη ενώπιον κρίσιμων διλημμάτων.

Η Βασιλική παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας συμφωνήσει με την Καλλιόπη να συμμαχήσουν για το καλό της οικογένειάς τους. Ο Φραγκιαδάκης επιμένει να σκαλίζει με τον Γιώργο τον πυροβολισμό του Μαθιού. Δυστυχώς για τον ίδιο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν έπρεπε, και οι συνέπειες θα είναι δραματικές.

Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (28/9)

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.