Μενού
Σκηνή από τη σειρά «Σασμός»
Σκηνή από τη σειρά «Σασμός» | (Instagram @sasmos_alphatv_official)
  • Α-
  • Α+

Η σειρά του Alpha «Σασμός» που είναι αφιερωμένη στον έρωτα και πώς αυτός μπορεί να νικήσει τη βεντέτα δεν θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου. Ο Alpha θα καλύψει στις 19:00 τον ποδοσφαιρικό αγώνα Γεωργίας - Ελλάδας στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024 και στις 21:00 (ώρα προβολής της σειράς) δεν θα προβληθεί νέο επεισόδιο της επιτυχημένης δραματικής σειράς, αλλά η post game αθλητική εκπομπή.

Σασμός: Πότε θα έχει νέο επεισόδιο

Η σειρά «Σασμός» θα επιστρέψει στις οθόνες μας την Τετάρτη (27/3) στις 21:00 με νέο επεισόδιο. Στο επεισόδιο 96, ο Χρήστος μετά την όμορφη βραδιά με την Στέλλα και τον πατέρα της, αποφασίζει να την ευχαριστήσει κάνοντάς της μια μικρή έκπληξη. Η Καλλιόπη με τον Παύλο έχουν απορίες για το τι συμβαίνει μεταξύ Αργυρώς – Θοδώρας και αποφασίζουν να μάθουν.

Η Θοδώρα με τη σειρά της βασανίζεται με την απόρριψη της Αργυρώς και με βαριά καρδιά ανακοινώνει στην Βασιλική την απόφαση που πήρε. Ο Τηλέμαχος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια εξέλιξη με τον αδερφό του, που δεν περίμενε με τίποτα. Όσο ο Μαθιός ετοιμάζεται να δώσει απαντήσεις στην Νάντια, η Αργυρώ πιάνει τον Αστέρη με την Σάντρα σε μια περίεργη στιγμή και το παρεξηγεί.

Σασμός: Δείτε το trailer για το επόμενο επεισόδιο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA