«Ρε τι τραβάνε να διυλιστήρια και καθόμαστε όλοι εδώ... γαϊδούρια! Από την τσέπη τους τα βάζουν τα διυλιστήρια και βγήκε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης που πρέπει να τα στηρίξει βέβαια και εμείς οι αχάριστοι καθόμαστε και δεν κάνουμε τίποτα» σχολίασε δηκτικά ο Αντώνης Κανάκης κατά τη διάρκεια των «Ράδιο Αρβύλα» μετά από σχετικό βίντεο με την Αλεξάνδρα Σδούκου.
Διαβάστε ακόμα: Η άγνωστη ιστορία Σερβετά για τον Γιώργο Μαρίνο: «Τον άνδρα δεν τον κάνει ο κ@λος, τα αρχ...α τον κάνουνε»
«Να παρακαλέσουμε τους Πυξ Λαξ για μια τελευταία συναυλία μαζί με τους Scorpions για τα διυλιστήρια;» συνέχισε με την ίδια διάθεση ο Γιάννης Σερβετάς.
- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- Κώστας Αποστολάκης: «Περιμένω πώς και πώς τη ζωή μετά τον θάνατο, γιατί τότε ξεκινούν όλα»
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.