Μενού
kalivatsis
Σωτήρης Καλυβάτσης | Action 24
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24 βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Σωτήρης Καλυβάτσης ο οποίος σε ακόμα μία συνέντευξή του ήταν απολαυστικός.

«Έχω πολλά ελαττώματα. Έχω και εγώ τα κολλήματά μου. Είμαι “κολληματίας” σε κάποια πράγματα. Θέλω να είναι όλα στον χώρο μου τακτοποιημένα. Θέλω τον καφέ μου να τον πίνω εγώ. Το καταπίνω καθημερινά αυτόν τον μαρτύριο. Έχω συνηθίσει πια! Κάθε πρωί με “βασανίζει” αλλά την αγαπάω. Είναι έρωτας και μετά συγκρούονται μέσα σου οι δυνάμεις. Σε μεγάλο βαθμό υπάρχει γαλήνη στη ζωή μου. Μπορώ να τσακωθώ για αηδίες, όπως οι περισσότεροι. Έχω τους εγωισμούς μου αλλά κάνω τα βήματά μου πίσω. Η Υρώ είναι με σιγουριά πιο πολύ εγωίστρια» είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και σε άλλο σημείο της εκπομπής πρόσθεσε:

«Μία από τις δουλειές που έχω κάνει πριν με γνωρίσει το πανελλήνιο, έχω δουλέψει σε κουζίνα. Ήμουν καλός ανάλογα με αυτό που κάναμε! Το παραδέχομαι.. Απλά είναι θέμα, δεν είναι απλό το να είσαι κάθε μέρα σε μια κουζίνα και να μαγειρεύεις για 100 άτομα, 20 διαφορετικά φαγητά. Είναι πολύ σκληρή δουλειά! Το ''Θα φας καλά'' συνεχίζεται, βελτιωμένη έκδοση του χρόνου. Έχω φάει καλά στη ζωή μου και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είμαι καλοφαγωμένος, δεν έχω απωθημένα! Με χαρά θα ήθελα και πάλι λίγο να ταξιδέψω παραπάνω αλλά έχω ταξιδέψει, δεν τραβάω ζόρια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA