Μενού
Ο Σωτήρης Τσαφούλιας στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»
Ο Σωτήρης Τσαφούλιας στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» | (Glomex)
  • Α-
  • Α+

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε αν «οι Έλληνες είμαστε καλοί γονείς».

Ο σκηνοθέτης απάντησε: «Δεν είμαστε καλοί γονείς» και εξήγησε: «Γιατί αρχικά, και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν. Όταν έχει γίνει πλέον απαραίτητο να δουλεύουν και οι δύο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν έχεις και τις αντοχές να ασχοληθείς τόσο ποιοτικά όσο θα ήθελες. Δεν είναι πολύς ο χρόνος και δεν είναι και ποιοτικός γιατί δεν υπάρχουν αντοχές».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε και για τη σκηνοθετική ιδιότητά του και δήλωσε: «Ένας σκηνοθέτης πρέπει να είναι παντού αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι το κείμενο. Μπορείς να το διορθώσεις, να ζητήσεις εξηγήσεις και να το κατανοήσεις. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω μία υπερπαραγωγή αλλά ιστορίες που αξίζει να τις μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα».

«Δεν μπορώ καθόλου τη φασαρία αλλά χαίρομαι τις κουβέντες και την επαφή που έχω με τον κόσμο στον δρόμο. Στον καλλιτεχνικό κόσμο υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ. Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία με πωλήσεις πετρελαίων στο ναυτιλιακό κομμάτι»

«Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι. Το πρωί πάω στο γραφείο και μετά πηγαίνω στο θέατρο ή στις άλλες παραγωγές. Κοιμάμαι πολύ λίγες ώρες και αυτό με βοηθάει» αποκάλυψε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA