Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν το «The Chase» προβάλλεται με επιτυχία κάθε απόγευμα από το Mega με τη Μαρία Μπεκατώρου να παρουσιάζει τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε παίκτες και Chasers.
Στη φετινή ομάδα των Chasers εντάχθηκε και ο Νικόλας Παχής, ο οποίος πέρσι είχε λάβει συμμετοχή στο The Chase ως παίκτης.
Ο 23χρονος Νικόλας Παχής ή αλλιώς το «Σούπερ Αγόρι» είναι ο πέμπτος διώκτης του τηλεπαιχνιδιού του Mega, έχει καταγωγή από την Κέρκυρα και είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.
Το πάθος του είναι τα αθλητικά και αρθρογραφεί σε αθλητικές ιστοσελίδες. Παίζει μπάσκετ, λατρεύει τη μαγειρική, είναι μέλος ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας, ενώ μαθαίνει και γερμανικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο νεότερος Chaser παγκοσμίως.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.