Μενού
  • Α-
  • Α+

Την επιστροφή του «Big Brother» και μάλιστα στη celebrity εκδοχή του εξετάζουν στην Barking Well Media.

Η τελευταία απόπειρα επιστροφής του ριάλιτι έγινε με δύο κύκλους μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ χωρίς καμία επιτυχία με αποτέλεσμα το κανάλι του Φαλήρου να αφήσει ελεύθερα τα δικαιώματα.

Τώρα στην εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη εξετάζουν το ενδεχόμενο επαναφοράς του ριάλιτι και μάλιστα σε μια Celebrity εκδοχή του η οποία δεν έχει προβληθεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

Σε περίπτωση που αποκτηθούν τα δικαιώματα – δεν έχουν ακόμη κλειστεί – το ριάλιτι θα πάει στο δεύτερο μισό της σεζόν στο Open και ο χώρος εγκλεισμού των παικτών θα είναι αυτός που στεγάζονται τώρα οι συμμετέχοντες του «Fame Story» στο κτίριο της Κάντζας.

Με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί δραστικά και το όποιο παραγωγικό κόστος του ριάλιτι.

Big Brother: Τα δυο πρόσωπα που «παίζουν»

Και ενώ οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί σε περίπτωση που το Big Brother επιστρέψει απόλυτο φαβορί για την παρουσίασή του είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

konstantina-spyropoulou
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | NDP

Ακούγεται ωστόσο και το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου.

ioanna-maleskou
Ιωάννα Μαλέσκου | NDP

Για την ιστορία το «Big Brother» ήταν το πρώτο ριάλιτι στην Ελληνική τηλεόραση με ακατάρριπτο μέχρι σήμερα ρεκόρ τηλεθέασης και πρώτο παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA